Компанія Hyundai анонсувала новий седан Aura

Корпорацією Hyundai був анонсований дебют нового компактного седана Aura.

0
331
Основним ринком для нової моделі стане Індія, там же буде здійснювати її виробництво. Машина змінить модель Xcent. Дебют авто повинен відбутися вже дуже скоро.
Слід згадати, що невеликий седан Hyundai Xcent випускають в Індії з 2014-го, пару років тому він пережив оновлення. У серпні модель обзавелася в найменуванні приставкою Nios. Зараз же виробник анонсував нову «4-дверку» – Aura.

В даний час корпорація розповсюдила лише одне тизерне відео, в якому, крім шильдика, більше нічого не представили. Проте, модель вже раз траплялася в ході дорожніх тестів, з цієї причини деякі деталі все ж є.

Спереду Aura нагадує Grand i10 Nios: по кутах решітки радіатора новинки розташовуються світлодіодні «бумеранги» ДГЗ. Задня частина кузова відрізняється наявністю незграбних ліхтарів, які знизу мають додаткові світяться секції. Нішу для номерного знака перенесли з кришки багажного відділення на бампер. 

Інтер’єр Aura також, швидше за все, буде оформлений в стилі Grand i10 Nios. Так, слід очікувати появи витягнутих дефлекторів обдування замість нинішніх круглих, що підноситься над передньою панеллю монітора інформаційно-розважальної системи, візуально об’єднаної з панеллю приладів.
Моторна гамма, напевно, дістанеться від попередньої моделі: це атмосферне бензиновий мотор Kappa на 1,2 літра потужністю 83 л.с. і 3-циліндровий турбодизель U2 CRDi такого ж обсягу віддачею 75 к.с. Разом з цими двигунами функціонує механічна трансмісія. Крім цього запропонують «робот» з одним зчепленням.
Седан Aura дебютує незабаром. Вартість навряд чи сильно підвищиться, поточний Hyundai Xcent на індійському ринку коштує від 581 000 до 879 000 рупій (200 000 – 350 000 гривень). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!