Skoda представила новий Kamiq GT (фото)

З'явилися подробиці про нову Skoda Kamiq GT, представленої для китайського автомобільного ринку.

0
723

Раніше ми повідомляли про те, що представники бренду провели коротку презентацію нового транспортного засобу , який став ексклюзивним автомобілем для китайського ринку. Стали відомі габарити кузова і деталі інтер’єру.

Розміри кузова транспортного засобу: довжина – 4 409 мм, ширина – 1781 мм, висота – 1 606 мм, колісна база – 2610 мм. У порівнянні зі стандартною версією автомобіля змінилася тільки довжина на 19 мм.

Аналітики відзначають, що такі розміри зберігають статус «компактного позашляховика», якщо порівнювати автомобіль з аналогами інших виробників.

Інтер’єр транспортного засобу нагадав фахівцям концепт VISION GT, який був показаний чеським автомобільним брендом кілька років раніше. Тоді представники компанії відзначили, що саме так повинен виглядати позашляховик для китайського ринку.

Центральна консоль отримала широкий екран для управління системою мультимедіа, від рульового колеса до дверей пасажира справа йде смуга з написом GT, яка говорить про приналежність до китайської серії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!