Як легко перевірити історію старого автомобіля

0
292

В Україні щорічно ввозять з США і Європи велику кількість старих автомобілів. Деякі з них пошкоджені в результаті аварій, природних катаклізмів і т.д., але продавці цю інформацію приховують. Як легко і швидко перевірити історію машини?

Якщо результати ДТП часом буває важко приховати, то сліди підтоплення в результаті зливи або урагану замаскувати простіше. У Сполучених Штатах тільки в нинішньому році через підтоплення, викликаного ураганами, постраждали сотні тисяч автомобілів. Автовиробники і страховики визнали їх непридатними і відправили на металобрухт. Однак, зловмисники часто продають такі машини під виглядом «майже нових». Потрапляють постраждалі машини і в Україні.

Але ж є ще й крадені автомобілі, яких теж дуже багато. І вони теж потрапляють в нашу країну.

Як би шахраї не намагалися приховати пошкодження, дізнатися про них можна. Для цього на спеціалізованих сайтах потрібно ввести VIN-код або реєстраційний номер транспортного засобу. Так ви можете легко перевірити історію машини. Якщо вона знаходиться в розшуку, якщо була в серйозній аварії, постраждала від підтоплення, то ви про це дізнаєтеся.

Природно, перевіряти історію автомобіля потрібно до його покупки. В іншому випадку вам доведеться мати справу з проблемним транспортним засобом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!