Українці замовляють онлайн автономери з непристойними словами (Фото)

1
3456

Деякі автомобілісти вважають, що унікальні або іменні автономера – перша необхідність в машині після аптечки. Варіанти бувають різні

Ненависні багатьма українцями бюрократичні операції, нарешті, йдуть в Мережу. Звичайно, попереду ще багато роботи, але деякі функції вже доступні в інтернеті. У відкритому нещодавно електронному кабінеті водія, наприклад, з’явилася можливість замовити і оплатити іменні автономера.

Дуже зручно. Варто зазначити, що важливою частиною замовлення номерів є перевірка в реєстрі існуючих комбінацій. Автомобіліст може замовити не тільки ім’я, а й будь-яке слово, вірно? Ось деякі і вирішили звернутися до форми онлайн-замовлення, щоб оформити унікальні автономери. Іноді зміст тексту, м’яко кажучи, дивує.

Такий скріншот відправили читачі в наш Facebook. Після спроби перевірити комбінацію букв, що склалися в дуже неонозначное слово, сервіс видав повідомлення про те, що такий варіант вже зареєстрований, тому доведеться придумати що-небудь ще. Виходить хтось всерйоз замовив і оплатив це? ..

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!