Маск втратив мільярд доларів за дві хвилини

0
1159

Власник американської компанії SpaceX і глава виробника електромобілів Tesla Ілон Маск за перші дві хвилини торгів на NASDAQ втратив $ 1,1 млрд, після того як акції Tesla Inc. впали на 11%, повідомляє Bloomberg з посиланням на дані індексу Bloomberg Billionaires, що враховує розмір статків мільярдерів у режимі реального часу, передає Капітал . 

Згідно з індексом падіння акцій Tesla призвело до того, що стан Маска через дві хвилини після початку торгів о 9:32 за нью-йоркським часом (15:32 за Києвом) скоротилося більш ніж на $ 1 млрд, до $ 22,3 млрд. Виробник електромобілів відзвітував напередодні про рекордне зниження поставок в першому кварталі.

Протягом дня ситуація трохи покращилася, але Маск продовжує нести втрати. Станом на 19:50 за Києвом акції Tesla падають в ціні більш ніж на 8% в порівнянні із закриттям попередньої торгової сесії. Згідно з даними індексу Bloomberg Billionaires на цю годину, втрати Маска скоротилися до $ 674 млн. 

Згідно з підрахунками Bloomberg, близько $ 10 млрд Маску приносить Tesla, ще близько $ 13 млрд його стану – це частка в Space Exploration Technologies Corp.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!