Поліцейські відмовляються евакуювати покинуті автомобілі

0
362

У багатьох містах України можна знайти велику кількість покинутих автомобілів, які повільно «вмирають» прямо на узбіччях вулиць, у дворах чи в глухих провулках.

Так покинутих машин в Одесі стало настільки багато, що місцева адміністрація була змушена направити запит до Департаменту патрульної поліції Управління патрульної поліції Одеської області про те, чому їх не евакуювати. На доказ доклали фотографії.

Але поліцейські вважають, що кинуті машини «істотно не заважають дорожньому руху», і тому немає підстав для їх евакуації. Відповідь досить пряма.

Однак, поняття «істотно не заважають дорожньому руху» можна трактувати двояко. Є думка поліції, і є думка жителів Суворовського району. Кожна сторона вважає, що права саме вона.

Тим часом, покинуті автомобілі можуть представляти серйозну загрозу. Давайте, наприклад, згадаємо випадок в Києві, коли діти знайшли в такому транспортному засобі вибухівку, і підірвалися на ній. Це відомий випадок. Можливо, одеська поліція все-таки змінить свій підхід до покинутих авто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!