Траса Київ-Одеса стане платною

0
385

Незабаром ділянка траси «Київ-Одеса» стане платною, а плату за проїзд планують ввести в грудні 2019 року. Про те, що планується будівництво концесійної автодороги і введення плати за проїзд повідомляють в Укравтодорі.

Так, Укравтодор від імені Служби автомобільних доріг міста Києва планує ввести плату за проїзд по трасі М-05 «Київ-Одеса». Платним проїзд планується зробити по автобану на ділянці від Кільцевої дороги Києва до міста Біла Церква. Відповідне рішення планується закріпити договором з київською компанією «Науково-виробнича фірма Мостопроект», яка виграла тендер на проведення робіт з розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва концесійної автомобільної дороги «Київ – Біла Церква».Про це повідомляється на офіційному сайті державних закупівель та тендерів Prozorro. Зазначено, що вартість розробки документації складе 5 млн 400 тис.грн. При цьому первинна цінова пропозиція компанії склала трохи більше 7 млн ​​грн.

Згідно з календарним планом, компанія «Мостопроект» зобов’язується надати техніко-економічне обґрунтування будівництва концесійної дороги до кінця грудня 2019 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!