Водіїв почали позбавляти водійського посвідчення «за цікавість» (Фото)

0
903

Цікавість і бажання на ходу зробити ексклюзивні кадри ДТП, щоб розмістити їх в соціальні мережі, може спричинити за собою суворе покарання. Як мінімум, в європейських країнах, де правоохоронні органи контролюють жорстке дотримання Конституції і людських прав.

У Німеччині на автостраді А1 сталася велика аварія, коли водій завантаженої фури не помітив пробку і влетів всім складом в крайні вантажівки. Водії почали фотографувати аварію, а поліція в цей час зняла їх, передає видання 40ton.net.

У перспективі близько 50 водіїв чекає штраф в розмірі 150 євро і заборона на водіння на місяць. Оскільки все, що пов’язано з телефоном за кермом спричиняє певне покарання. Крім того, ці водії порушили недоторканність приватного життя постраждалих.

У Німеччині карають за маніпуляції з телефоном, які відволікають водія від дороги і можуть спричинити за собою точно такі ж трагічні наслідки.

Відзначимо, що в аварії був винен 56-річний водій німецької вантажівки, який не помітив пробки, яка з’явилася на правій смузі. Його фура потрапила в кузов MAN TGL з причепом, штовхнувши його на кузов іншої вантажівки. При цьому постраждав 32-річний польський водій, але отримав серйозні поранення. До лікарні з травмами був доставлений і водій Mercedes Actros, який стояв попереду. Сам бельгійський водій отримав легкі поранення. Загальні втрати склали приблизно 170 тисяч євро, а пробка розрослася на 20 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!