Чому немає сенсу приганяти вживані авто з Франції (Відео)

0
3078

Дивлячись на величезну кількість авто з ЄС на наших дорогах, ви напевно задавалися питанням, чому ж так мало (практично немає) машин з французькими номерами? Багато поляків, литовців, німців і болгар, а ось французів немає … І дійсно, автомобілі з Франції в Україні практично не завозяться. І цьому є цілком зрозуміле пояснення.

Справа в тому, що автомобілі у Франції коштують дорожче, ніж в тій же Німеччині або Польщі (самі по собі, плюс нерідко продавці люблять завищувати ціну). Наприклад, Renault Laguna 2004 року тут обійдеться в 1900 євро, тоді як в “популярних” країнах аналогічний автомобіль можна купити за 1500 євро. А додайте ще сюди віддалене розташування Франції (занадто великі витрати на доставку) і ви точно не захочете відправлятися за покупкою залізного коня.

А як же ті авто в Литві, які спочатку приганяють з Франції, запитаєте ви? Все просто – такі дешеві і хороші (або більш менш хороші) авто перекупки забирають відразу, тому серед “наявних експонатів” залишаються тільки більш дорогі варіанти. Ну і до того ж, перекупи вміють збивати ціни.

Детальніше з цінами на б/у авто у Франції ви можете ознайомитися в даному ролику. В кінці відео його автори докладно розповідають, чому на тамтешній вторинці склалася така ситуація.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!