Митники розповіли, коли закінчуються “знижки” на “євробляхи”

0
970

Оформлення транспортних засобів за пільговою ставкою триматиме до 24:00 22 лютого.

Про це Depo.Харків повідомили у ГУ ДФС України в Харківській області.

У ДФС нагадали громадянам, які планують придбати та оформити транспортні засоби до завершення пільгового періоду застосування ставки акцизного податку (коефіцієнт 0,5), що о 24:00 22 лютого період дії перехідних положень Податкового кодексу закінчується. З 00:00 23 лютого акцизний податок стягуватиметься у повному обсязі.

“Оформити легковий транспортний засіб із застосуванням коефіцієнта 0,5 громадянин зможе, якщо до 22 лютого включно подана та прийнята митницею електронна декларація з метою оформлення транспортного засобу. Не зможе, якщо до 22 лютого включно оформлена картка відмови чи відкликана митна декларація і відсутня можливість (у тому числі недостатньо часу) для подання декларантом і прийняття митницею нової декларації, по якій відсутні зауваження і транспортний засіб може бути оформлений”, – сказано у повідомленні.

Також оформити транспортний засіб на пільгових умовах буде не можна, якщо станом на 22 лютого автомобіль заїхав або перебуває у пункті пропуску через державний кордон України та оформлюється чи очікує оформлення попередньої митної декларації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!