Кримський міст спровокував проблеми у окупантів Путіна

0
2723

Окупанти Російської Федерації зіткнулися з проблемами через так званий «Кримський міст». Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, окупанти змушені будувати залізницю біля Кримського моста на 140 метрів південніше, ніж планувалося раніше. Формальною причиною цього називають нібито останки «античної садиби царів Боспора.

Примітно, що, за словами окупанта Леоніда Риженькіна, воно нібито «не вплине на термін здачі» чергового самобуду.

«Він запрацює, як і планується, одночасно з мостом, в грудні 2019 року», – сказав він.

Звернемо увагу, що будівництвом залізничної частини до анексованого українського Криму займається компанія «Стройгазмонтаж», що належить Аркадію Ротенбергу – другу президента РФ Володимира Путіна.

Відповідна інформація з’явилася в Telegram-каналі «До речі». Автори повідомлення стверджують, що в даний момент проект перейменування Росії готується в одному з політичних фондів.

«Не знаю правда чи ні, але нам пишуть, що один з політичних фондів (чи то сам, чи то на замовлення) готує проект перейменування Російської Федерації», – стверджує автор публікації.

Відзначається, що нова назва може допомогти Кремлю узаконити анексію Криму і сусідню Білорусь на юридичному рівні, а також послужить поштовхом до зміни конституції РФ. Крім того, в країні-агресора сподіваються, що перейменування допоможе їм позбутися від санкцій.

«Як то кажуть – почати все з чистого аркуша, а заодно вирішити всі складні питання», – підсумував автор публікації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!