«Звичайний бюджетник з букетом недоліків»: Основні мінуси KIA Rio назвали в мережі

1
1463

Під оглядом KIA Rio від одного популярного блогера з’явилося кілька власників даного автомобіля, які вирішили розповісти про реальні недоліки корейського «бюджетника».

На противагу більшості хвалебних відгуків на адресу «Ріо» з боку «підкуплених» блогерів, водії перерахували всі головні проблеми, з якими стикається «щасливий» власник KIA Rio. Один з автомобілістів поскаржився на «бовтанку» на трасі, яку він помітив практично відразу після покупки: «Багато було думок – вітер боковий, колія, задні колеса ширше передніх. Думав, ну нічого звикну. На наступний день перевірив тиск в колесах – шок. Всі 4 колеса по три з половиною атмосфери, перекачали дилери!

Інші користувачі відзначили жахливу шумоізоляцію «корейця», через яку може здатися, що їдеш з відкритим вікном. Також негативно відзначили занадто легкий і не відрізняюче особливою функціональністю кермо, огидну підвіску, кузов, боїться маленьких камінчиків і легкого пескоструя (через що KIA Rio назвали непридатним для тривалих поїздок). Крім цього, витрата палива, за словами водіїв, не особливо поступається навіть великим кроссоверам, особливо – з автоматичною коробкою передач.

Салон, хоч і виглядає досить охайно і стильно, виконаний з дуже жорсткого пластика, а оббивка сидінь, в незалежності від матеріалу, вже через 5 тисяч км пробігу починає йти хвилями і здуватися. Одного з автомобілістів пригнічує той факт, що при виробництві шкодують антикорозійну обробку для днища, тому перші осередки іржі на KIA Rio можуть заявити про себе дуже швидко.

В цілому ж, на думку більшості власників KIA Rio, автомобіль купувати можна, але головного болю з ним буде вкрай багато: «Це звичайний бюджетник з симпатичним кузовом і цілим букетом недоліків!», «Скільки недоліків написав – і це при тому, що всі одно збираюся купувати Rio, т.к на більшу немає грошей! »

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!