Прорив для корпоративного автопрокату: BLS представили нову послугу

0
342

Компанія BLS представляє нову, ексклюзивну на ринку автопрокату послугу для корпоративних клієнтів – BLS Corporate Voucher. З цим корпоративним ваучером клієнти компанії зможуть заощаджувати до 40% на використанні автомобіля в корпоративних цілях, в порівнянні з лізингом. Тож це дозволить значно зменшити витрати на корпоративний автопарк.

У компанії порахували, що 32% часу в році автомобіль використовується неефективно. Це пов’язано з кількістю вихідних днів в році, коли корпоративні авто простоюють і не використовуються за призначенням. А це загрожує непотрібними витратами на стоянку, неефективними затратами на оренду, та й співробітники в цей час можуть використовувати авто не цільовим призначенням.

Тобто справжня вартість лізингу на рік включає вагомий відсоток витрат, які не генерують доходу.

З іншого боку, BLS Corporate Voucher дозволяє його власникам використовувати автомобіль протягом року саме в робочі дні. Клієнти компанії BLS отримають можливість економити гроші і час, і водночас – вигідний тариф, при цьому уникаючи тяганини з договорами і платежами.

“Якщо Ваші плани змінилися – автомобіль доступний для Вас протягом всього часу підписки. Важливо, що авто дається клієнту в користування без застави, при цьому ми надаємо Вам можливість розбивки річного платежу на два етапи “, – розповів директор компанії BLS Стефан Благовісний.

Він підкреслив, що компанія BLS гарантує 50 безкоштовних доставок/повернень авто, тобто практично повний рік повернень на вихідні. Крім усього цього, компанія забезпечує автомобілю, на який виписаний ваучер, цілодобовий сервіс і підтримку.

“Ми вже провели пілотний проект в рамках такої парадигми використання авто в корпоративному секторі. Результат – у нас вже є перші клієнти, переконані в ефективності такого сценарію експлуатації авто. І це – ще до офіційного старту послуги. Але ми вже готові до розширення клієнтської бази “, – стверджує Стефан Благовісний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!