«Богдан» закликає не співпрацювати з власниками «євроблях»

1
1579

Нелегалізовані автомобілі з іноземною реєстрацією наносять репутаційний збиток компаніям, які до сих пір співпрацюють з власниками таких авто. Корпорація «Богдан» наголошує на необхідності відмовитися від кооперації з водіями-порушниками закону. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Нерозмитнені машини на єврономерах стали частиною автопарків великої кількості служб таксі, однак деякі з компаній вже збираються відмовлятися від послуг водіїв таких машин. Очевидно, їх керівництво розуміє важливість збереження своєї репутації, і бере на себе відповідальність здійснювати бізнес-діяльність законними засобами і методами», – йдеться в повідомленні.

У корпорації зазначили, що нелегальним автомобілям на єврономерах немає місця в правовій державі. Як відомо, в листопаді український парламент прийняв закони №8487 та №8488, які надають власникам транспортних засобів на єврономерах можливість легалізувати машини на пільгових умовах.

«Богдан» підтримує таке рішення влади, оскільки виступає за цивілізований автомобільний ринок, на якому немає місця нелегальному металобрухту на колесах. У той же час в корпорації нагадують, що навала б-у авто викликало ситуацію, коли місце нових машин на ринку все активніше займають старі легковика з іноземною реєстрацією, що призводить до падіння українського авторинку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!