Кримському мосту пророкують сумне майбутнє

0
452

Експерти прогнозують, що Кримський міст потребують постійних фінансових інвестицій для підтримки своєї працездатності, не кажучи вже про запуск залізничного сполучення.

Через помилку в проектуванні залізничних підходів до Кримського мосту Москві доведеться виділити додаткові гроші, щоб завершити будівництво залізничного сполучення з окупованим Кримом.

«РФ доведеться додатково виділити майже 3 мільярди рублів ($ 44 млн) для завершення будівництва залізничних підходів до Керченської мосту, про що свідчить розпорядження Уряду Росії від 27.12.2018 № 2957-р. Виявилося, що наявні грунти не можна використовувати для облаштування насипу під залізничне полотно. При будівництві встановлено, що фактичні властивості ґрунтів істотно відрізняються від тих, що були використані при проектуванні ЗАТ «Ленпромтранспроект», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в залізничному тунелі, який будується в районі селища Жовтневе, поруч з місцем проведення археологічних розкопок на місці зниклого села Бієль в 2018 році відбувся непередбачений зрушення породи, який пошкодив кріплення тунелю. Через це будівельні роботи на мосту довелося тимчасово припинити, а тендер на електрифікацію ділянки скасувати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!