Президент підписав закони про розмитнення авто на «євробляхах»

0
1406

23 листопада Президент України Петро Порошенко підписав закони №8487 та №8488 про розмитнення і легалізації автомобілів на Єврономер.

«Всі кошти від цього, від першої і до останньої гривні, підуть до Пенсійного фонду на покриття його дефіциту, на індексацію пенсій, на виплати в першу чергу тим, хто отримує мінімальну пенсію. Це чітко і недвозначно передбачено законом », – написав на своїй сторінці в FacebookПрезидент України Петро Порошенко.

За словами Порошенка, прийняття цього закону вже є компромісом держави з власниками автомобілів. Так як отримані від оплати податків гроші підуть на добру справу. При цьому, він зобов’язав Пенсійний фонд регулярно звітувати про обсяги коштів, отриманих від легалізації авто.

«Власників закликаю в передбачений законом термін скористатися пільговим порядком розмитнення і утриматися від акцій протесту. Без податків не буває армії, без податків не буває доріг, без податків не буває освіти. І держава будують ні президенти, ні уряд, ні депутати, а платники податків. Це повинно стати аксіомою, і підписання зазначених законів – крок в цьому напрямку. Спасибі всім за розуміння і здатність до компромісу », – уклав Президент.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!