ЗМІ: Ford і Volkswagen можуть об’єднатися

0
526

Журналісти порталу Motor1 вважають, що Ford і Volkswagen шукають можливості, за допомогою яких вони зможуть здійснити повномасштабне злиття або взаємний обмін великими пакетами акцій, що може дати початок найбільшому автовиробнику в світі.

Минулого літа Ford і Volkswagen підписали меморандум про взаєморозуміння. У документі йдеться про стратегічне партнерство двох автогігантів. Передбачається, що в найближчому майбутньому компанії візьмуться за спільну розробку комерційних моделей. Експерти вважають даний проект настільки вигідним, що не виключають повноцінне об’єднання Ford і VW.

В зацікавленості злиття Ford і Volkswagen, на думку експертів, можна не сумніватися, адже при такій взаємодії VW отримає більше доступу до важливої ​​для нього американському ринку. А Ford, в свою чергу, буде зміцнюватися в Європі, Китаї та на латиноамериканських ринках, адже в цих регіонах у американців справи йдуть не так добре, як їм хотілося б.

Вигода полягає не тільки в тому, що при злитті для Ford і Volkswagen відкриються нові ринкові можливості. Виробники зможуть обмінюватися платформами, що розширить їх модельну лінійку. Також фахівці вважають, що злиття з Ford допоможе VW швидше «відмити» свою репутацію, зіпсовану «дизельгейтом».

Розмови про злиття Ford і Volkswagen підігрівають інсайдери, які стверджують, що автогіганти активно обговорюють між собою об’єднання. На думку експертів, в найближчому майбутньому виробники покажуть, як далеко зайде їх співпраця.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!