У Нацполіції назвали кількість ДТП за рік: шокуючі цифри

0
190

Поліцейські називають страшну кількість ДТП, які забрали життя людей протягом цього року. Так, з 1 січня по 1 жовтня 2018 року на автодорогах України сталося 108 070 аварій. Про це сайту “Сьогодні” повідомили в Департаменті патрульної поліції Національної поліції України.

За даними відомства, в ДТП загинули 2 266 осіб, а 22 394 – отримали травми. Кілька аварій сталися з провини нетверезих водіїв.

“За дев’ять місяців зареєстровано 3 283 ДТП, в яких водії перебували в стані алкогольного, наркотичного сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, які знижують увагу та швидкість реакції”, – кажуть поліцейські.

При цьому найпоширенішими причинами аварій стали порушення правил маневрування, перевищення швидкості, недотримання безпечної дистанції водіями транспортних засоби, порушення правил пересування на перехрестях і водіння в стані сп’яніння.

Нагадаємо, в серпні 2018-го в Запорізькій області зіткнулися автобус і вантажівка. В результаті аварії шестеро людей загинули, ще 12 отримали поранення.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.