У Верховній Раді зробили гучну заяву щодо податку на вживані авто

0
4700

Правка про податок на вживані автомобілі в Україні не буде прийнята Верховною Радою.

Про це заявив член комітету з питань податкової політики, народний депутат від Блоку Петра Порошенко Микола Фролов. За його словами, парламент не піде на кардинальні зміни проекту, адже він є компромісом між усіма зацікавленими сторонами.

“Цими поправками хочуть змінити повністю сутність закону, але, щоб ви розуміли, комітет на такий крок не піде. Цей законопроект довго готувався, було проведено багато зустрічей, тому ми не дамо його змінити. Крім того, ми самі зацікавлені в швидкому ухваленні проекту” , – сказав Фролов.

Нагадаємо, що подані поправки до двох законопроектів по єврономерам 8487 і 8488 несуть “неймовірні зміни”. Так, у запропонованих нормах пропонується внести пункт про окремий податок на всі транспортні засоби, старші 5 років. Йдеться про легкові, вантажні автомобілі, автобуси, а також мотоцикли.

Щорічний платіж за автомобіль із мінімальним об’ємом двигуна й віковим коефіцієнтом становитиме 300 гривень. Власники вікових автомобілів із об’ємнішими двигунами заплатять тисячі гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.