Наочно: чому українських автохамів слід жорстко ставити на місце (Фото)

4
2080

Щодня в Мережі публікують сотні і навіть тисячі фото і відео, на яких зафіксовані порушення Правил дорожнього руху. Особливо нахабних з них в народі називають автохамами.

Варто відзначити, що навіть серед таких водіїв є ті, хто без заперечень визнає порушення і відразу ж його виправляє – перепарковує машину на інше місце, повертається в свій ряд з смуги громадського транспорту або з смуги зустрічного руху. Але є і «важкі» випадки. До таких ми відносимо порушників, які не тільки не бажають визнати свою провину і виправити помилку, але і починають лізти на конфронтацію, намагаючись довести, що вони розумніші за ПДР і їм всі вині.

Свіжий приклад такого хама показав журналіст Владислав Антонов.

«Культура водителей Киева: гаврик на Skoda 4947 тулит по встречке и ещё тыкает факи. В современной Украине за такое можно получить и гранаты и с автомата Калашникова и даже с пулемёта», – написав він під оприлюдненими знімком.

Відзначимо, що такі водії, як цей – ізгої серед дисциплінованих водіїв. Адже кожен розуміє – порушення може коштувати життя не тільки порушника.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!