Здолали числом: хороший приклад, як законно поставити на місце автохама (Фото)

0
300

Серед автохамів вкрай небезпечним видом вважаються ті, які їздять по тротуарах. Вони з однаковою ймовірністю можуть робити це як з «невинним» видом, так і агресивно мчати до виїзду на дорогу. А при спробі пояснити, в чому вони не праві – можуть і напасти на пішохода, якщо він один. Проти таких добре працює чисельна перевага, що доводить наступний приклад.

Пішоходи не пропустили по тротуару порушницю на Mercedesі здали її поліції! Про це повідомляє портал dtp.kiev.ua. «Подруга їздить по тротуарах, посилає, наїжджаючи на людей на тротуарі, тикає факи і кричить: «Звали з дороги урод», – написав очевидець.

Щоб поставити знахабнілу хамку на місце, кілька пішоходів заблокували їй шлях і викликали патрульних. Обурена порушниця намагалася загрожувати і знімала «кривдників» на телефон. Але копи миттю позбавили її бойового запалу – з ними вона вже спілкувалася як шовкова.

Хороший момент в цій історії, що пішоходи поставили автохамку на місце «м’якою силою», не йдучи на пряму агресію. Заблокувати шлях на кілька хвилин і дочекатися приїзду патрульних – мабуть, ідеальне рішення для такої ситуації, з яким можна слідувати і в інших випадках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!