Концепт Skoda Vision IN представили на відео

Відео-тизер розкриває додаткові подробиці концепції Skoda Vision IN.

0
275

За два тижні до світової прем’єри Vision IN Skoda випустила перші подробиці у вигляді тизера. Концепт-кар, спеціально розроблений для індійського ринку, розставляє яскраві акценти з підсвічуванням кристалічних елементів.

У своєму першому  відеоролику Skoda Vision IN демонструє, крім іншого, грати фірмової Skoda з виступаючими подвійними ребрами, які разом з логотипом Skoda Vision над ними можуть бути висвітлені, створюючи вражаючий вид спереду в тандемі з розділеними світлодіодними фарами.

Кристалічні елементи також розставляють візуальні акценти в інтер’єрі Vision IN, наприклад, на кнопці перемикання передач на центральній консолі, під віртуальною панеллю приладів і в формі нового кристалічного елементу на панелі. Чохли на сидіння мають привабливі декоративні шви, а багатофункціональне шкіряне рульове колесо отримує обробку відповідно до нової концепції управління чеського бренду.

Skoda Vision IN – це перший автомобіль, заснований на версії модульної поперечної платформи MQB-A0-IN, яку компанія розробила спеціально для Індії у відповідь на побажання своїх клієнтів в даному регіоні. В майбутньому на цій новій локалізованої субкомпактної платформі будуть створюватися різні моделі Skoda і Volkswagen.

Skoda Auto управляє діяльністю всієї Volkswagen Group в Індії в рамках проекту INDIA 2.0. Презентація концепт-кара відбудеться в рамках виставки Auto Expo 2020 з 5 по 12 лютого 2020 року в Нью-Делі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!