Subaru представила концепт електричного кросовера

0
192
Японський бренд представив концептуальну версію електричного кросовера, який отримав лаконічну назву Subaru Electric Crossover Concept. Subaru планує продавати тільки електромобілі до середини 2030-х років.
Subaru представила повністю електричну концепцію кросовера, яка відповідає ескізам, які були опубліковані прес-службою компанії раніше на цьому тижні. Японський автовиробник продемонстрував свою новинку обраної групи осіб, оголосивши про свої плани на наступне десятиліття. Було сказано, що принаймні 40 відсотків продаваних моделей компанії так чи інакше отримають електрифікацію до 2030 року. Метою автовиробника є повний перехід на виробництво електричних автомобілів.

На даний момент концепція являє собою «попередній перегляд» майбутнього електричного кросовера, серійна версія якого буде показана в 2021 році.
Концепт має вертикальну передню частину без решітки радіатора, хоча її стиль все ще нагадує сучасну мову дизайну бренду. Блискучий чорний акцент простежується навколо нижньої частини кузова, згинаючись над колісними колодязями. Підстава вітрового скла розташоване близько до передньої частини. Немає зображень задньої частини автомобіля, але, вона ймовірно, практично ідентична тому дизайну, який був зображений на опублікованих раніше ескізах.

Ця концепція електричного кросовера також могла б бути анонсом нової платформи, яку автовиробник розробляє спільно з Toyota. У минулому році вони підтвердили, що спільно працюють над створенням нового покоління спортивного купе 86 / BRZ, а також угодою про розробку нових електромобілів, що поєднує в собі технологію електрифікації Toyota з повним приводом Subaru для підтримки нової архітектури. 

Прямо зараз у Subaru є кілька електрифікованих моделей, які продаються по всьому світу. До шляху до повністю електрифікованого модельному ряду ще досить довго, і він по всій видимості почнеться з появи плагін-гібридного авто, який запозичить технології Toyota.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!