Вбивця Hyundai Creta і KIA Seltos від Skoda розкритий на перших зображеннях

В мережі з'явилися перші офіційні скетчі концептуального кросовера Skoda Vision IN. Судячи з ним, модель отримає низку рішень від Skoda Kamiq.

0
1726
Вже в лютому 2020 року компанія Skoda представить свій новий середньорозмірний кросовер. Презентація відбудеться на міжнародному автосалоні Auto Expo 2020 на Нью-Дейлі. Але вже зараз прес-служба чеського виробника опублікувала офіційні зображення майбутньої новинки. Концепт під назвою Vision IN демонструє нову мову дизайну, а серійна версія стане ключовою моделлю на ринках, що розвиваються.

Спочатку новий кросовер буде продаватися тільки на ринку Індії. Пізніше вона може дістатися і іншим країнам. Ескізи дають можливість поглянути на модель до офіційного дебюту. Передня частина кросовера має явні подібності з європейським Kamiq, але має більш сміливий образ. В очі кидається виразна фірмова решітка радіатора, завужені фари з окремими блоками, а також масивні незграбний бампер.

Корми також отримає виразний дизайн з дворівневими фарами. Відразу під склом задніх дверей розташується основний блок задньої оптики, а також напис, що світиться SKODA. На кромці багажника розташується додаткова світлодіодна смуга червоного кольору. Задній бампер отримає схожу стилістику з переднім.

Зак Холліс, директор з продажу, обслуговування і маркетингу Skoda Auto India, розповів, що запуск виробничого Skoda Vision IN SUV в Індії відбудеться десь в період з квітня по червень 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!