Дизайн майбутнього Porsche з’явився в мережі (фото)

Дизайнер представив, як може виглядати нове покоління спорткара німецької компанії, автомобілі якого оснащуються потужним електродвигуном.

0
3559

Нове покоління Porsche 718 швидше за все отримає електродвигун. Це надихнуло дизайнерів пофантазувати над зовнішнім виглядом спорткарів німецького автовиробника.

Естонський дизайнер Райн Приск, наприклад, нещодавно представив майбутнього наступника моделі Cayman. Автомобіль, дизайн якого був розроблений цим художником, отримав назву Porsche Mission С. У зовнішньому вигляді спорткара можна знайти риси таких моделей, як Taycan і Panamera Sport Turismo. Задня світлотехніка у вигляді суцільної диодной смуги візуально робить автомобіль ширше і нижче.

Вже давно не секрет, що в Цуффенхаузені на повному серйозі обговорюють створення легкого і компактного спорткара на електротязі. Швидше за все, електромотори отримають екземпляри нового покоління сімейства 718, так як перетворити легендарний 911 в електромобіль поки вважають занадто радикальним рішенням.

Дане питання вже обговорюється з інженерами німецького бренду, однак другим електрокаром цілком може стати і майбутній кросовер Macan.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!