Jeep Cottoni: концепт «зарядженого» пікапа

0
2039
Сумнівно, що компанія Jeep випустить ще один пікап найближчим часом. Проте, новий Gladiator користується великим успіхом, тому незалежні дизайнери припустили, що наступна модель може стати спортивною і більш стильною.
Незалежний дизайнер LOONGT представив власну роботу в вигляді футуристичного спортивного пікапа Jeep Cottoni. Він має зовсім інший вигляд, ніж Гладіатор, і не схожий на будь-який інший джип на ринку. Модель отримала інтригуючі форми з плавними обводами, гострим передком, величезними колесами і високим кліренсом.
Судячи з показаного зображенню, модель повинна оснащуватися потужною електричною силовою установкою. Аеродинамічним кузовом і коротким капотом який явно натякає про це. Вантажна платформа передбачає штатну кришку, що захищає вантаж і покращує аеродинаміку. На кормі також можна відзначити вузькі ліхтарі, а також імітацію вихлопної системи.

Якщо Jeep Gladiator – це пікап модифікація позашляховика Jeep Wrangler, то майбутній «заряджений» пікап Cottoni повинен отримати власну платформу. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!