Глава компанії Nikola запропонував Ілону Маску інший дизайн для пікапа Cybertruck

0
743
В рамках свого недавнього інтерв’ю, Тревор Мілтон, який є генеральним директором бренду Nikola Motor Company, запропонував Ілону Маску розробити для них дизайн пікапа Cybertruck. На момент написання статті Ілон Маск поки що нічого не відповів на пропозицію.
Перший в історії американської компанії Tesla повністю електричний пікап, який отримав назву Cybertruck, був представлений кілька днів тому. Це досить дивне транспортний засіб на перший погляд і звичайно ж дуже цікаве з точки зору кількості підтримуваних технологій. 

 У своєму недавньому пості в соцмережі Твіттер, пан Мілтон опублікував створене на комп’ютері зображення передньої і задньої частини пікапа під брендом Nikola і направив його самому Елон Маск.
Ось що сказано в його зверненні до глави компанії Tesla: «Ей, @elonmusk, ми не будуємо автомобілі або вантажівки, але я радий подарувати Вам цей дизайн вантажівки, якщо ваша команда хоче вийти на більш широкий автомобільний ринок. Моя команда спроектувала цей екстер’єр про всяк випадок, і я з задоволенням дозволю вам його використовувати. Дайте мені знати, якщо ви згодні на наші пропозиції, і ми зможемо це обговорити “.

Рендеринг показує досить футуристичну вантажівку, яка все ж має більш звичні обриси, який має 1 981 мм в ширину, 5 588 мм в довжину і 1 828 мм в висоту. це схоже на чесну пропозицію від Мілтона, але, якщо ви читаєте між рядків, це виглядало як «камінь в город» Ілону Маску, маючи на увазі, що дизайн його пікапа вийшов дуже провальним.

Незважаючи на те, що генеральний директор Nikola Motor Company згадав, що їх компанія не виробляє легкові і вантажні автомобілі, обидва автовиробника зараз конкурують один з одним у виробництві електромобілів: Tesla виробляє повністю електричний тягач Semi, а хлопці з Nikola також працюють над створенням повністю електричних вантажівок. Це робить їх по суті конкурентами, і збіг імен обох компаній в честь винахідника Миколи Тесли комічно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!