Опублікований тизер салону Chevy Corvette в найпотужнішій версії Z06

0
255
Прес-служба американського бренду опублікувала ескіз салону суперкара Corvette в його найпродуктивнішою версії Z06. Поки що немає даних про те, коли ж очікувати презентацію такого виконання авто.
Навіть незважаючи на те, що виробництво нового Chevy Corvette Stingray із середнім розташуванням двигуна було відкладено до лютого 2020 року, здається, що американська компанія вже прагне показати нам більш потужну версію моделі. Новинка, яка повинна отримати позначення Z06, показали на офіційному ескізі (на фото зверху), який був опублікований пару хвилин назад прес-службою автовиробника.

Треба сказати, що це зображення відрізняється від тих фоток салону культового авто, які були показані ще в серпні цього року під час презентації суперкара. 
Судячи з опублікованого ескізу, більш продуктивний Z06 отримає набагато більше елементів інтер’єру, які виготовлені з вуглецевого волокна. Найочевиднішим ознакою того, що ми маємо справу саме з високопродуктивною версією Corvette восьмого покоління, є значок «Z06» в нижній частині рульового колеса. Крім того, на ескізі можна побачити схему доріжок, представлену в цифровий комбінації приладів, що зображає трасу Муджелло в Італії, а на дисплеї водія відображається префікс «ARM», а під подушкою безпеки на кермовому колесі написано «Spec Mode».

Праворуч від ескізу дизайну ви знайдете ім’я Трістана Мерфі і його підпис. Цей хлопець працює в концерні General Motors 13 років і шість місяців, згідно з його профілем в соц.сети LinkedIn. Його нинішня посада – менеджер по дизайну інтер’єрів, а раніше він був провідним креативним дизайнером.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.