Купе Jaguar прискорюється до 100 км/год за 2 секунди (Відео)

Молоді дизайнери "Ягуара" створили віртуальний спорткар для гоночного симулятора Gran Turismo Sport - Vision Gran Turismo Coupé.

0
768

Новинка стане доступна для завантаження в кінці листопада, при цьому вперше вона візьме участь в змаганнях в рамках останнього етапу світового туру Gran Turismo від Sony, який пройде в цей уїкенд в рамках автосалону в Токіо.

Дизайн Jaguar Vision Gran Turismo Coupé натхненний класичними гоночними “Ягуарами” минулих років. Так, передні крила є відсиланням до C-Type, загальний силует кузова – до D-Type, а оформлення салону – до E-Type.

Технічною же базою при “розробці” автомобіля стали знання, отримані при створенні сучасних гоночних електрокарів – “електроформульного” боліда I-Type і монокубкового кросовера I-Pace eTROPHY.

Передбачається, що спорткар отримав монокок з вуглеволокна і алюмінієвих сплавів. Маса в 1400 кг ідеально розподіляється по осях. Силова установка видає 1020 к.с. і 1200 Нм і дозволяє розвинути 100 км / год менш ніж за 2 секунди – тобто на рівні цілком реального, хоча ще не запущеного у виробництво гіперкара Rimac C_Two.

Серед іншого, купе отримало розумний помічник під назвою KITT-E, заснований на технології штучного інтелекту

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!