Jaguar розсекретив таємничий електричний гіперкар

0
1407

Новий Jaguar Vision Gran Turismo Coupe – це футуристичний гіперкар EV, який, за словами автовиробника, черпає натхнення з багатого гоночного спадщини компанії, посилаючись на класичні гоночні автомобілі C-Type і D-Type.

Jaguar каже, що його новий віртуальний гіперкар оснащений трьома електродвигунами для комбінованого крутного моменту в 1006 к.с. (1020 к.с.) і 885 Нм (1200 Нм). Один двигун знаходиться спереду, а два інших – ззаду, завдяки чому новий гіперкар Jaguar здатний розвивати швидкість 100 км / год менш ніж за дві секунди, а максимальна швидкість перевищує 322 км / год.

Як повідомляє Carscoops, останній віртуальний електричний гіперкар Gran Turismo побудований на легкому шасі, виконаному з вуглецевих волокнистих композитів і сучасних алюмінієвих сплавів, що забезпечує майже ідеальний розподіл ваги 50:50 і загальна вага всього 1400 кг.

Зовнішній дизайн Vision Gran Turismo Coupe поєднує в собі красиві скульптурні крила з відкриваючим активним повітряним антикрилом для зміни рівня притискної сили. Інтер’єр чітко сфокусований на водія, кабіна розділена центральним тунелем, на якому розташований важіль перемикання передач.

Драматична архітектура інтер’єру також містить передові технології, оскільки електричний гіперкар поставляється з вбудованою системою штучного інтелекту під назвою «KITT-E», яка управляє іншими системами і забезпечує інтерфейс між водієм і машиною.

«Цей проект повністю очолюється нашими молодими дизайнерами і надає їм унікальну можливість створити автомобіль, занурений в нашу неймовірну спадщину, але розсуває межі майбутнього дизайну», – сказав Джуліан Томсон, директор по дизайну Jaguar. «Команда виконала неймовірну роботу по створенню чогось, що було б ясно ідентифікованих як Ягуар, натхнена – але не обмежене – нашим культовим минулим».

Новий Jaguar Vision Gran Turismo Coupe буде доступний для завантаження гравцями в Gran Turismo Sport в кінці листопада.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!