В мережі опубліковані знімки серійної версії кабріолета Lexus LC

0
1188

У соціальних мережах з’явилися фотографії оновленого кабріолета Lexus LC, який проходив тестування в Лос-Анджелесі.

Фотографії були зроблені під час урочистої фотосесії кабріолета. За попередніми даними, під капотом буде встановлений 5,0-літровий силовий агрегат, потужністю 471 к. с. Крім того, автомобіль може бути оснащений гібридною установкою, потужність якої 354 кінські сили.

Дата урочистій презентації нового кабріолета поки не озвучена. Швидше за все, представлення машини пройде в рамках заходу LA Auto Show. При цьому, вартість автомобіля буде озвучена спільно з початком масових продажів. Природно, що залежно від комплектації кабріолета, вартість буде змінюватися.

Дата урочистої презентації нового кабріолета поки не озвучена. Швидше за все, уявлення машини пройде в рамках заходу LA Auto Show. При цьому, вартість автомобіля буде озвучена спільно з початком масових продажів. Природно, що залежно від комплектації кабріолета, вартість буде змінюватися.

За словами конструкторів, вони впевнені в тому, що кабріолет зможе стати найбільш затребуваним серед машин свого класу. Таким чином, модель стане хорошим конкурентом раніше представленим кабріолетам, що володіє схожими технічними даними.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!