Компанія Kinetik Automotive показала електричний родстер без даху і дверей

0
881

Інженери Kinetik Automotive показала спідстер Kinetik 07, що працює тільки на електриці, який покликаний стати її дебютним автомобілем.

Новинку з Болгарії побудували на базі шасі Caterham, а представити її публіці планують в Софії, столиці держави. Спідстер Kinetik 07 буде схожий з класичними швидкісними моделями, його оснастили маленькими вікнами і дугами для захисту за сидіннями. Шасі розробили фахівці компанії Caterham, яка будує копії автомобільних моделей Lotus Seven. При створенні спідстера автомобільні експерти використовували не тільки оригінальні деталі, але і кузовні елементи, роздруковані на 3-D принтері.

Спортивний автомобіль сертифікували і мають намір продавати в США, хоча розроблявся він для гонок. Під капотом Kinetik 07 працює потужний електроагрегат на 644 л.с., запас ходу не повідомляється, проте відомо, що до 100 км / год машина розженеться всього лише за 2,7 секунди. Теодосій Теодосій, керівник виробника Kinetik Automotive, порівняв їзду на новинку з “потраплянням в інший світ”, де діють інші закони фізики і існує багато вимірів. Експерти розробили спеціально для спідстера абсолютно нову програмну систему, інтерфейс можна зробити під свої вимоги, а задані спочатку настройки задавати на свій розсуд. Залежно від режиму їзди міняється і графіка.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!