Volkswagen Golf восьмого покоління показали перед прем’єрою

0
1765

Очікування дебюту нової версії Golf вирішено було скрасити офіційними ескізами автомобіля.

Golf багаторазово попадався на камери в камуфляжі, але тепер з’явилася можливість скласти більш докладний враження про його дизайн в готовому вигляді.

Судячи із зображень інтер’єру, фізичні кнопки на панелі зазнали значні скорочення, повсюдно використовуються сенсорні екрани. Приладова панель і мультимедійна система є один дисплей. Передова електроніка повинна стати ключовою перевагою нового покоління.

Зовні можна відзначити величезні колісні диски і світлодіодне лінію між фарами. Платформою автомобіля послужила оптимізована MQB, в якій допрацювали підвіску і керованість. Тепер це м’яка гібридна система, звана MHEV. Прем’єра автомобіля відбудеться 24 жовтня. Вихід на європейський ринок передбачається вже в грудні цього року. Хетчбек і універсал перші в черзі, від трьохдверних версій вирішено було відмовитися. З’являться також спортивні версії, а саме, два типи GTE – продуктивний і його молодший варіант.

Перший буде оснащений 245-сильно електроустановкою. Другий буде виглядати, як звичайний Golf, але мати під капотом гібрид з 203 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!