Lamborghini випустила тизер загадкової моделі

0
4064

Італійський виробник суперкарів розмістив на своїй сторінці в Instagram тизер нової загадкової моделі з ще більш загадковим написом. На ньому зображений автомобіль, освітлений трьома променями світла, що імітують сучасні ДХВ Lamborghini і, що більш важливо, передню оптику концепт-кара Lamborghini Terzo Millennio.

«На підході щось нове. Не можеш дочекатися, щоб побачити це? Просто відкрийте очі на майбутнє», — йдеться в описі до фото.

Це змушує нас ламати голову, задаючись питанням, якою може бути ця нова модель Lamborghini. Є велика ймовірність, що це давно відомий гібридний гіперкар Lamborghini. Компанія, як стверджується, вже показала новинку потенційним клієнтам, і, за чутками, вона виглядала як концепція Terzo Millennio. Але з моменту появи цього звіту багато чого змінилося.

Майбутнє італійської марки стало похмурим. Раніше в цьому місяці повідомлялося, що заміна Aventador, ймовірно, буде заснована на концепті Terzo Millennio і буде відкладена до 2024 року, а заміна для Huracán з’явиться в наступному році. У той час як компанія отримує вигоду з успіху продажів Urus, генеральний директор VW Group Герберт Дисс не задоволений фінансовими показниками Lamborghini.

Audi, яка володіє Lamborghini у складі VW Group, не хоче витрачати гроші, необхідні для оновлення двигуна V12 від Aventador до нових європейських стандартів викидів. Замість цього компанія воліла б інвестувати в гібридні силові установки з V8, виключивши двигун V12 з флагманської моделі Lamborghini.

Нам не доведеться довго чекати, щоб дізнатись, що Lamborghini планує. Підпис в Instagram припускає, що Lamborghini може показати «майбутнє» під час автосалону у Франкфурті в наступному місяці. Ми сподіваємося, що це буде нова модель.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.