Audi показала дизайн нового кросовера (Фото)

0
575

На автосалон в Женеву німецька компанія привезе концепт нового електричного кросовера.

Поки Audi розповсюдила лише дизайнерські скетчі своєї головної березневої прем’єри, іменованої Audi Q4 e-tron. З назви зрозуміло, що мова йде про повністю електричний кросовер, який в майбутньому займе нову нішу.

Судячи з скетчу, машина позиціонується вище серійного електричного кросовера e-tron quattro. У Audi Q4 e-tron купеподібний силует, трохи перегукується з кросовером Audi Q8.

Передня частина машини буде багато в чому схожа з флагманським седаном Audi Q8: тут така ж восьмикутна радіаторна решітка, великі повітрозабірники в бампері. У концепту вузькі світлодіодні фари з безліччю окремих осередків. Напис «e-tron», де було написано про приналежність машини до електричної лінійці Audi, знаходиться в нижній частині бампера.

Інтер’єр концепту також буде виконаний в нинішньому стилістичному напрямку компанії. Центральний екран трохи розгорнуто до водія, судячи з скетчам, у концепту взагалі не залишиться «фізичних» кнопок, а управління всіма функціями буде покладено на сенсорні кнопки і екрани.

Технічні деталі поки не розкриваються. Найімовірніше, машину побудують на платформі MEB, яку концерн Volkswagen розробив спеціально для електромобілів. Не виключено, що силову установку концепт запозичить у e-tron quattro. Вона складається з двох електромоторів сумарною потужністю 360 к.с. Запас ходу від однієї зарядки у машини дорівнює 400 кілометрам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!