Неймовірний концепт Toyota Supra TRD з’явився в мережі

0
1520

Через понад три тижні після появи A90 Supra і рівно через три тижні після того, як його перша серійна модель була продана за аукціон за 2,1 мільйона доларів, Toyota Racing Development представила концепцію GR Supra Performance Line Concept TRD. Як і було обіцяно в тbзері, випущеному минулого тижня, нова концепція Supra TRD була офіційно представлена ​​сьогодні на сайті TRD Japan. Час для TRD-версії спортивного купе може здатися комусь швидким, але ніколи не може бути занадто рано, щоб посилити легендарне повернення ікони.

Нова концепція Supra TRD надає майбутнім власникам Supra чітке уявлення про те, як вони можуть оновити свої спортивні автомобілі за допомогою комплектуючих і комплектів TRD. Проте, поновлення двигуна не включені, тому, якщо ви до цього прагнете, ви не побачите тут нічого про це. Проте, навіть без модернізації двигуна, він використовує покращені характеристики завдяки легким і міцним деталей з вуглецевого волокна.

Попереду TRD-версія Supra п’ятого покоління оснащена передніми спойлерами з величезними ребрами для збільшення притискної сили і зменшення підйомної сили під час швидкісних пробігів. Те ж саме стосується бічних спідниць, з бонусом зниженого центру ваги через низький положення спідниць. З іншого боку, дверний гарнітур не тільки для додання особливого шарму, а й для зменшення турбулентності повітряного потоку і більш плавного повітряного потоку до задньої частини.

У задній частині, додані коси для додаткової стійкості в задньопривідне купе. Спойлер на багажнику також обладнаний для додання аеродинамічного балансу автомобілю. Крім естетичного удосконалення та аеродинамічного переваги, деталі TRD спеціально зроблені, щоб змусити Supra отримати ширшу позицію, спрямовану на ненавмисне відхилення від курсу.

Нарешті, Toyota GR Supra Performance Line Concept TRD поставляється з набором легких 19-дюймових кованих алюмінієвих коліс з сітчастим дизайном спиць. Слід зазначити, що удосконалення підвіски і гальма не були включені в оприлюднену концепцію, але, з іншого боку, в нижній частині сторінки TRD Japan написано «Далі буде», що може означати, що для Supra TRD ще не все.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!