Volkswagen Golf 2020: все, що ми знаємо

0
1565

У 2002 році Golf став бестселером Volkswagen всіх часів і в даний час як і раніше залишається найбільш продаваною моделлю бренду в Європі. У 2019 вона повинна вийти на восьме покоління, що має принести покращення на всіх фронтах, не зачіпаючи ДНК автомобіля. Ось все, що ми знаємо про новий 2020 Golf, а також кілька ексклюзивних зображень автомобіля, які передбачають зміни дизайну.

Що це?
Гольф, звичайно ж, Volkswagen – найважливіша модель з точки зору продажів і «еталона і значка компактних автомобілів». Однак, з огляду на постійне зростання попиту на кросовери і позашляховики, це може змінитися в якийсь момент в майбутньому, але Чесно кажучи, ми не очікуємо його появи найближчим часом – ми прогнозуємо, що він залишиться бестселером VW ще як мінімум кілька років. Навіть якщо він втратить корону, Golf залишиться основним засобом для німецької компанії і внесе значний вклад в його зростання.

Volkswagen вперше заговорив про новий Golf під час торішнього саміту постачальників Golf 8, коли випустив смутний ескіз тізера. Ще одне тізерного зображення було опубліковано в грудні 2018 року, що дозволило нам краще переглянути загальний профіль автомобіля.

На що це схоже?
Перші зображення тизерів підтверджують, що Volkswagen буде обережнішим, коли мова заходить про дизайн нового Golf. Він збереже свою традиційну форму хетчбека, яка буде поєднуватися з більш короткими виступами і більш різкими лініями для більш спортивного зовнішнього вигляду. Світлодіодні ліхтарі ззаду з інтегрованими поворотними сигналами повороту і світлодіодні фари спереду повинні зробити його на дотик більш привабливим, ніж нинішня модель. Опціонально, як і на оновленому Passat для Європи, повинні бути матричні світлодіодні фари.

Зміни будуть набагато більш радикальними в салоні, де ми очікуємо, що консервативне розташування панелі приладів буде замінено високотехнологічним пристроєм з двома екранами, натхненним останнім Volkswagen Touareg. Дисплеї будуть трохи менше, ніж на позашляховику, але пропорції будуть однаковими. Інформаційно-розважальна система VW третього покоління повинна бути на борту разом з останнім розвитком цифрової приладової панелі автовиробника.

Що під капотом?
Golf 8 буде легший попередньої моделі і отримає 1,5-літровий TSI з технологією дезактивації циліндрів. Менший 1,0-літровий трициліндровий турбоагрегат повинен стати опцією початкового рівня на більшості європейських ринків, в той час як клієнти на Старому континенті також зможуть купити Golf з дизельним двигуном. У цього буде або 1.6-літровий, або 2.0-літровий дизель TDI, який, як очікується, буде оснащений однією з найбільш продаваних конфігурацій.

У більшості повідомлень стверджується, що нове покоління улюбленого Golf GTI буде оснащуватися 2,0-літровим турбо-двигуном потужністю близько 252 кінських сил (188 кіловат), доступним або з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з семиступінчастою подвійний муфтою зчеплення. автоматичний. Трохи вище Volkswagen представить новий TCR Golf GTI потужністю 286 к.с. (213 кВт). На закінчення відзначимо, що 1,5-літровий силовий агрегат TSI і 2,0-літровий TDI отримають вигоду від 48-вольтової м’якої гібридної системи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!