Китайці розробили для Америки кроссвен GAC Entranze з тримісний диваном спереду (фото)

0
926

«Піднебесна» компанія GAC Motor все ще сподівається вийти на американський ринок – на Детройтському автосалоні китайці представили новий концепт. Крім того, на виставку привезли і пару серійних моделей, пише ТМ.

GAC давно виношує плани з підкорення США. Так, у компанії вже є науково-технічний центр в Кремнієвій долині і дизайн-студія в Лос-Анджелесі. Та й в Детройтському автосалоні фірма бере участь вже п’ятий раз. До речі, на минулій виставці GAC Motor оголосила термін виходу на американський ринок – 2019 рік. Однак в 2018-му президент США Дональд Трамп затіяв торгову війну з Китаєм, так що, здавалося б, експансія скасовується. Але ні, від своїх планів в GAC не відмовляються, просто терміни компанія тепер не називає. Зате американцям показали кілька новинок, також виробник оголосив про швидке відкриття другого місцевого центру – вже в передмісті Детройта.

Головна прем’єра GAC на нинішньому шоу – електричний концепт Entranze. Модель є сумішшю мінівена і кросовера, за задумом її творців, машина призначена для сімейних подорожей. Дизайн новинки розроблений в каліфорнійській студії, яку очолює Понтус Фонтеус (він встиг попрацювати на Ferrari, Land Rover і Volvo). Автомобіль отримав світлодіодну оптику, великі колеса, скляні розсувні двері і панорамний дах, замість дзеркал – відеокамери.

У GAC Entranze семимісний салон, причому спереду встановлений тримісний диван, у другому ряду – два окремих сидіння, а на гальорці – ще два крісла, але вони розташовані майже впритул один до одного. Як відзначили в компанії, 90% використовуваних в інтер’єрі компонентів зроблені з екологічно чистих матеріалів – наприклад, з пробки.

А от технічні характеристики Entranze фірма не розкрила.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.