Skoda анонсувала вихід нового покоління Octavia

0
2052

Після представлення кілька місяців тому хетчбека Scala, Skoda зосередилася на розробці нового покоління Octavia. 

Про це пише Автоманія

За даними британського журналу AutoExpress, автомобіль може дебютувати на автосалоні у Франкфурті в цьому році з профілем у формі купе, який в порівнянні з поточною моделлю повинен надати більш спортивний зовнішній вигляд. Проте, завдяки продуманій компоновці, обсяг багажника збільшиться приблизно до 600 літрів з піднятими задніми сидіннями.

Габарити нової Octavia в порівнянні з попередником не сильно зміниться. Бо тим, хто шукає маленькі автомобілі, у Skoda є Fabia і Scala, а також більша Superb, націлена на Ford Mondeo і VW Passat. Таким чином, Octavia не потрібно збільшувати свої компактні розміри, так як вона вже є дуже практичною альтернативою Volkswagen Golf. 

Як очікується, новинка запропонує нову інформаційно-розважальну систему з 6,5-дюймовим дисплеєм в менших комплектаціях і 8- або 9,2-дюймовим екраном в більш оснащених версіях. Цифрова приладова панель буде стандартною в топової версії автомобіля. 

Спираючись на оновлений варіант платформи MQB, нова Octavia буде доступна з кількома бензиновими і дизельними двигунами з турбонаддувом, такими як 1,0- і 1,5-літрові TSI і 1,6- і 2,0-літрові TDI.

Передбачається, що в розробці знаходяться версії з м’яким гібридом, а також гібридний модуль, який може використовувати ту ж трансмісію, що і майбутній Superb PHEV, який теж повинен вийти в цьому році, з можливістю подорожувати на електриці до декількох десятків кілометрів. 

У 2020 році за новою Octavia піде версія RS, ймовірно, з декількома варіантами потужності, найшвидша з яких буде розвивати більш 260 r.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.