Lamborghini готує неймовірний суперкар

0
1199

Компанія Lamborghini укомплектує свій новий спорткар гібридною силовою установкою. Прем’єра цього автомобіля відбудеться в 2020 році. Першим серійним спорткаром Lamborghini з гібридною силовою установкою стане наступник Aventador. Йдеться про підключається гібриді, повідомляє Autocar.

До складу силової установки спорткара увійде бензиновий двигун V12 і електромотор. Вага машини при це збільшиться приблизно на 150 до 200 кг. На одній електротязі машина зможе проїхати до 50 кілометрів.

Також в 2019 р Lamborghini представить кросовер Urus з гібридною силовою установкою. Всі технічні характеристики цієї машини поки тримаються в секреті.

Перший концепт гібридного Lamborghini під назвою Asterion був приставлений на автосалоні в Парижі в жовтні 2014 року. Машина отримала три електричні мотори і 5,2-літровий бензиновий двигун V10. Сумарна потужність автомобіля склала 300 кінських сил.

До першої «сотні» автомобіль може розігнатися за 3 секунди. Максимальна швидкість концепту – 320 кілометрів на годину. На електротязі спорткар здатний проїхати до 50 км в спокійному режимі. Середня витрата палива – 4,12 л на 100 кілометрів.

джерело: Infocar.ua

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!