Volkswagen розробляє бюджетний пікап: перші зображення новинки

0
1110

Німці працюють над новим компактним пікапом, який вийде під маркою Volkswagen. Автомобіль дебютує публічно в Сан-Паулу 6 листопада поточного року. У модельній лінійці свого виробника машина стане на щабель нижче Amarok.

Напередодні компанія Volkswagen показала барвистий скетч, який демонструє новий компактний пікап. На тизері автомобіль зображений таким чином, що можна розглянути його бічну частину і корму. Першим ринком для нового пікапа Volkswagen стане Бразилія. При цьому німці не виключають, що географія моделі буде розширена на інші країни. Розробники не уточнили, в якому форматі пікап буде представлений в Сан-Паулу. Швидше за все, вони покажуть концептуальну, а не серійну версію автомобіля.

Новий пікап Volkswagen ще не знайшов назву, але вже відомо, що в основу автомобіля ляже платформа MQB. На цій же архітектурі побудовані Polo, Tiguan і T-Cross. Якою буде вантажівка з технічної точки зору, не повідомляється. Сайт Motor1 стверджує, що автомобіль отримає повний привід.

Розробники розглядають майбутній компактний пікап Volkswagen як конкурента моделей Renault Duster Oroch і FIAT Toro на американському ринку. У VW також вирішується питання випуску великого пікапа на базі концепту Atlas Tanoak, але про його появу поки рано говорити. Якщо ж машині дадуть «зелене світло», вона буде створюватися, в першу чергу, для північноамериканського споживача.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.