Porsche показала виробництво «вбивці» Tesla

0
2490

Taycan оснащується двома електромоторами. 

Компанія продемонструвала нову технологію, яка буде впроваджена до старту збірки електрокара Taycan  – конкурента американського Tesla Model S. 

Про це пише rambler.ru . 

Вона являє собою інноваційну виробничу “лінію”: низку безпілотних платформ, які переміщують по цеху автомобілі, що знаходяться в процесі складання. 

Одночасно з цим компанія має намір залучити для складання електрокара близько 1,2 тис. Нових робочих на заводі в Цуффенхаузене. Інвестиції в запуск виробництва Taycan оцінюються в 6 млрд євро.

Нагадаємо, Taycan оснащується двома електромоторами, які надають руху передню і задню вісь. Сумарно вони видають 600 к.с. Запас ходу електричного спорткара становить 500 км, а розгін з місця до 100 км / год займає 3,5 секунди. 

Раніше Porsche анонсувала версію Taycan з кузовом Targa, електричні родстер Boxer і купе Cayman. а також озвучила терміни появи електричного позашляховика. Останній дебютує не пізніше 2022 року, заявив британському порталу Autocar топ-менеджер Porsche Луц Мершке. SUV з електричною силовою установкою сконструюють на новій платформі PPE, над якою Porsche працює спільно з Audi.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.