У мережу витекли фотографії нового кросовера від Chery

0
997

Шпигунські фото кросовера Chery T1C з’явилися напередодні в китайських ЗМІ. Новий паркетник повинен вийти на глобальний ринок влітку 2019 року.

T1C – лише тимчасова назва нового позашляховика, тому не виключається, що до моменту виходу крос буде випускатися під маркою EXEED – суббрендом компанії Chery. Кросовер побудований на платформі розробленої китайським брендом спільно з компанією Jaguar Land Rover. Саме на ній зібрані флагмани Chery – Tiggo 7 і Tiggo 8. Дизайн і інтер’єр останнього і перейняв Chery T1C.

Під капотом нового кроссовера розташується 1,6-літровий бензиновий турбований двигун, віддачею в 190 або 218 к.с., що працює в парі з 7-позиційним «роботом» з подвійним зчепленням. Повний привід у T1C не передбачений – крос буде тільки передньопривідним. У базову комплектацію позашляховика увійде мультимедійна система, оснащена великим сенсорним екраном, клімат-контроль, панорамний дах і шкіряна обробка салону. Також автомобіль буде оснащений парктроником, поліпшеною системою стабілізації і камерами заднього виду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!