Стала відома дата дебюту найкомпактнішого кросовера Toyota

0
241
Найкомпактніший кросовер в європейському модельному ряду Toyota, який розташується на позиції нижче C-HR, дебютує 10 лютого нинішнього року. Найменування моделі оголосять в день прем’єри. Такою інформацією поділилося японське агентство Best Car.
Як зазначається, крос побудують на платформі GA-B – найменша варіація «глобальної» архітектури TNGA, яка лежить в основі актуального хетчбека Toyota Yaris. Всі головні вузли, агрегати і оснащення нова модель, напевно, теж запозичить у хетчбека. Кросовер отримає довжину в 3940 мм, ширину – в 1695 мм, висоту в 1500 мм, а розмір колісної бази складе 2550 мм.
За припущеннями, базову комплектацію нового SUV оснастять 89-сильною бензиновою «турботрійкою» об’ємом 1,5 літра, при цьому в якості доповнення запропонують силовий агрегат на основі 1,5-літрового наддувного ДВС і електродвигуна-генератора.

Виробництво кросу на французькому підприємстві Toyota в Оннен стартує в третьому кварталі нинішнього року, а продажі його, судячи з усього, почнуться ближче до грудня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!