Опубліковані фотографії з випробувань оновленого VW Caddy

Німецька новинка 2021 модельного року була помічена на серії дорожніх випробувань. По всій видимості, прототипи вже отримали повністю серійні елементи екстер'єру і оптику.

0
322

Треба сказати, що комерційний німецький автомобіль Volkswagen Caddy в своєму нинішньому поколінні (третьому за рахунком) вже досить довго продається на ринку. Машина була представлена ​​ще в 2003 році, а виробляється, починаючи з 2004 року. Так що моделі терміново потрібно оновлення, яке дозволить їй залишатися конкурентоспроможною. 

Пару хвилин тому, в розпорядженні нашої редакції виявилися «шпигунські» фотографії, на яких зображений прототип абсолютно нового Volkswagen Caddy, який проходив серію тестів в засніженій Європі. 

Видно, що кузов автомобіля повністю покритий камуфляжній плівкою і незважаючи на це можна зауважити, що прототипи вже отримали серійний кузов і оптику.

У той час як ті тизери, випущені VW, показали нам Caddy четвертого покоління схожим більше на спортивний автомобіль, а не на нудний панельний фургон, ці тестові машини показують, що насправді це не так. Модель, як і раніше залишиться квадратним комерційним транспортним засобом. Вищезазначені тизери демонстрували абсолютно нову машину з бічними дзеркалами, встановленими високо на передніх стійках, але, як ви можете бачити, вони знаходяться там, де ви очікуєте їх побачити.

Не можна сказати, що оновлений Caddy буде розчаровувати з точки зору зовнішнього дизайну, але він безумовно не буде виглядати так захоплюючий, як в офіційних ескізах. Що стосується інтер’єру моделі, то безумовно, цю частину автомобіля також очікують значні оновлення. 

 Але незважаючи на те, що ж там «Намудрували» дизайнери німецького бренду, більшість покупців Caddy піклуватися про те, скільки місця є ззаду для перевезення вантажів і / або людей. VW ще не розкриває будь-яких докладних відомостей про цих показниках для наступного покоління моделі, тільки кажучи, що у нього буде більше заднє скло для варіанту легкового автомобіля, в той час як комерційна модель буде як і раніше мати непрозору двері багажного відділення і орні двері .

Ми також знаємо, що машина отримає світлодіодні ліхтарі спереду і ззаду, а також більш вузьку решітку радіатора і великі колеса. Широко поширена думка – хоча офіційно це ще не підтверджено – про те, що Caddy 2021 модельного року буде побудовано на платформі MQB. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!