Британські експерти оцінили Ford Puma 2020

0
388

Британські експерти оцінили Ford Puma 2020 року, зазначивши, що автотранспортний засіб отримав цікаві фішки, які сподобаються автолюбителям. Видання The Sun опублікувало матеріал відповідного змісту.

Що здалося цікавим фахівцям, так це те, що модель дуже радує так званим MegaBox з заглушкою з заглушкою. Таким чином, водіям представиться можливість зберігати там продукти, наприклад, при поїздці на шашлики, не виключено використання в якості перевезення речей після тренування. По суті, можливості не обмежені, головне враховувати місткість. Серед інших цікавих фішок Ford Puma 2020: відстібаючі чохли на сидіння, які можна легко очистити в пральній машині, масажні сидіння, п’ять режимів їзди, восьмидюймовий сенсорний екран з Apple CarPlay, бездротова зарядка телефону. Внутрішнє оздоблення теж досить приємна з імітацією карбонових вставок.

Що стосується їзди, то Ford Puma 2020 відрізняється плавністю і безпекою їзди, бонусом служить і красиве рульове управління. Водії в даному випадку можуть не турбуватися про біль в спині через особливості сидіння. «Так, є невеликий крен кузова, але це сімейний автомобіль з високою посадкою, і він добре контролюється», – додали британські експерти.

Новинка цілком може зрівнятися з такими конкурентами, як оновлений Nissan Juke, Volkswagen T-Cross, Kia Stonic. І все ж Ford Puma 2020 має відмінний стандартний комплект, гібридну технологію і кращу керованість, та й 119 км / год має важливе значення, уклали експерти.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!