Volkswagen готує кросовер, який буде більший Teramont

0
1305

У вигляді концепту під назвою SMV великий кросовер Volkswagen був показаний ще в квітні 2019 го, в Шанхаї. Тепер у нас є патентні зображення серійної моделі, ім’я товарного SUV невідомо.

Судячи із зображень, спереду і в профіль конвеєрний крос повторює прототип. З кормою ж є питання: у SMV ліхтарі – єдина світиться плашка, тоді як у серійного SUV цей елемент цілком начебто не прописаний. Хоча зображення посередні – не виключено, що і ззаду паркетник стане копією концепту.

У базі кросовера лежить платформа MQB. Довжина SMV Concept перевищує 5,1 метра, серійний автомобіль, очевидно, зберіг габарити попередника, так що це буде найбільший паркетник бренду Volkswagen. Тобто довжина Teramont – 5039 мм. Хоч розмір колісної бази у Teramont і майбутнього кросу повинен збігатися, ми не можемо цього гарантувати. 

Інтер’єр нам не відомий, зате в мережу виклали фотографії салону серійного втілення. Можна виділити виконані у вигляді однієї лінії дефлектори обдування, двоповерхову центральну консоль і невеликий джойстик замість традиційного важеля коробки. 

У рух авто буде приводитися бензиновою «турбочетвіркою» 2.0 або турбованим V6 2.5. У Teramont перший агрегат видає 186 або 220 к.с., другий – 299 к.с., обидва працюють в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою. Як і у Teramont, у нового кросовера точно будуть повнопривідні варіації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!