Honda показала рестайлінгову версію «зарядженого» хетчбека Civic (фото)

0
189

Компанія Honda показала рестайлінговий варіант «зарядженого» хетчбека Civic Type R в Токіо.

Дебют оновленого хетчбека Honda Civic Type R відбувся в рамках міжнародної автовиставки в Токіо. Новинка отримала ряд стилістичних і технічних перетворень. Наприклад, в передньому бампері автомобіля були збільшені повітропроводи. Дане рішення дозволить підвищити ефективність охолодження мотора. Також «заряджений» хетчбек отримав і новий колір кузова під назвою Boost Blue.

Якщо говорити про технічну начинку, то найбільше була модернізована ходова частина Civic Type R. Автомобіль оснастили переробленою гальмівною системою з інноваційними гальмівними дисками і новими колодками, які були створені для підвищення ефективності гальмування. У підвісці хетчбека з’явилися модернізовані амортизатори і більш жорсткі задні маточини.

Салон нового Honda Civic Type R отримав косметичні зміни. Рульове колесо обшили алькантарою, оновили важіль перемикання передач, а його хід став коротшим. У списку оснащення з’явився комплекс систем активної безпеки під назвою Honda Sensing.

При цьому силовий агрегат оновленого Civic Type R залишився колишнім. Мова йде про бензиновий турбодвигун VTEC з робочим об’ємом 2,0 літра. Він видає 320 кінських сил і 400 Нм крутного моменту. У парі з мотором працює безальтернативна 6-швидкісна механічна трансмісія. На глобальному ринку новинка з’явиться уже незабаром.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!