Honda вдихнула нове життя в легендарний родстер S2000 (фото)

На тюнінг-шоу в Токіо дебютував родстер Honda S2000 20th Anniversary. Презентацію авто приурочили до 20-річного ювілею цієї культової моделі.

0
409

У легендарного родстера Honda S2000 через 20 років після того, як він встав на конвеєр, і десять років після припинення виробництва, з’явилася нова версія. Ювілейний прототип під назвою 20th Anniversary показали в рамках виставки Tokyo Auto Salon 2020. Це не єдина хороша новина для власників оригінального Honda S2000. Більшість нових деталей, представлених на прототипі S2000 20th Anniversary, марка збирається запустити у виробництво. Це дозволить власникам родстерів вдихнути нове життя в свої улюблені спортивні автомобілі.

Представлене на тюнінг-шоу авто отримує більш агресивний передній бампер з поліпшеними аеродинамічними характеристиками, оригінальний спойлер, диски Yokohama Advan Racing, пофарбовані в чорний колір з сріблястим контуром і ін.

У салоні авто ми бачимо нові червоні чохли на кріслах, нову кришку аудіосистеми, дефлектор повітря і червоні килимки. Всі вони отримують напис «S2000 20th Anniversary».

Над центральним тунелем знайшлося місце для сенсорного дисплея Panasonic, проте його функціонал в компанії поки не розкривають. Також в авто покладаються модернізована підвіска і доопрацьований м’який верх. Чи будуть доступні ексклюзивні аксесуари для Honda S2000, представлені на прототипі, за межами Японії, на жаль, не повідомляється. Відповісти на це питання марка збирається 20 лютого, коли буде оприлюднено повний список нових аксесуарів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!