Чим Skoda Kodiaq гірша і краща Hyundai Santa Fe і KIA Sorento Prime

Інформація стане в нагоді тим, хто не може вибрати між трьома кроссоверами.

0
368

Експерти порівняли Skoda Kodiaq з Hyundai Santa Fe і KIA Sorento Prime і розповіли, чим чеський «ведмедик» гірший і кращий «корейців». Для тест-драйву був узятий «Кадьяк» у версії Scout з 2,0-літровим 180-сильним дизельним мотором. Корейські кросовери оснащені 2,2-літровим дизелем потужністю 200 «коней».

По-перше, експерти прийшли до висновку, що у Skoda Kodiaq слабка динаміка. Дизельний мотор занадто слабкий для такого великого кросовера і не здатний його «тягти». По-друге, у чеського «ведмедика» занадто жорстка підвіска, до того ж на 19-дюймових колісних дисках їхати не зовсім комфортно. На 17-х дисках їхати трохи легше, але «Кадьяк» все одно жорсткіше «корейців».

Третьою причиною, чому Skoda Kodiaq гірше Hyundai Santa Fe і KIA Sorento Prime, є незручність в салоні. У «чеха» менше місця на другому і третьому рядах сидінь, а центральний тунель заважає середньому пасажирові. Четвертої причиною є маленький багажник – у «Кадьяка» він дійсно менший, ніж у опонентів, але зате у нього є різні сіточки і органайзери, чим не можуть похвалитися «корейці».

Нарешті, п’ятою причиною, чим Skoda Kodiaq гірша Hyundai Santa Fe і KIA Sorento Prime, стала його коробка передач. Про слабкій надійності DSG і «тупості» не чув хіба що лінивий, тому експерти в черговий раз акцентували на цьому увагу.

Проте, у «Кадьяка» є свої переваги перед «Санта Фе» і «Соренто Прайм». Так, у чеського кросовера краще світло фар і ергономіка в салоні. Шумоізоляція «ведмедика» теж на вищому рівні, а робота системи мультимедіа ідеальна.

Також у Skoda Kodiaq краще керованість і вищий дорожній просвіт. Нарешті, останнім плюсом «чеха» є його більш приємна в порівнянні з «корейцями» ціна.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!